Het had dit weekend met een feestelijk tintje uitgereikt zullen worden, want de Boerinnenkalender 2021 is er alweer met een tiende editie. Maar toen kwam Tante Corona. Helaas, want daardoor konden er geen grote festiviteiten plaatsvinden. Maar dat maakt voor ons niet uit, want wij kunnen alsnog genieten nu bekend is welke boerinnen op de kalender komen te staan!

Lancering Boerinnenkalender op de radio

De Boerinnenkalender werd op vrijdag 2 oktober gelanceerd op Radio 10 bij Gerard Ekdom en op Radio 538 bij de Coen en Sander Show. De makers van de kalender wilden oorspronkelijk een mooie uitgebreide lancering, aangezien het een jubileumeditie is in 2021. Vanaf 2011 wordt ieder jaar een Boerinnenkalender geproduceerd. Vanwege corona is de uitreiking dus op de radio geweest en kijken de makers en boerinnen uit naar een uitgesteld boerinnenfeest die hopelijk ooit ergens gevierd kan worden op een boerenmarkt.

Steeds meer animo boerinnen

De kalender was oorspronkelijk bedoeld om het boerenleven steeds meer op de kaart te zetten en vooroordelen weg te nemen. Ook dit jaar vinden de makers dat belangrijk, want er is veel te doen geweest rondom de boeren met bijvoorbeeld de boerenprotesten en corona. Boerinnen melden zich in ieder geval gretig aan: dit jaar moest er een keuze gemaakt worden uit maar liefst 316 aanmeldingen. Dan heb je in ieder geval heel wat te kiezen en is het geen wonder dat er zoiets moois uitkomt!

Pre-order

Je kunt de Boerinnenkalender nΓΊ pre-orderen. Dat kan via de website van Boerendingen of de kalender is te koop bij de bekende boekhandels. De kalender kost 16,95 en lijkt ons zeker de moeite waard!

Lees ook: Studente zamelt geld in om borsten te verkleinen: “Ik heb cup 34J!”

Bekijk de beelden hieronder: