Soms wil je op het internet gewoon even goed nieuws lezen en dan komt McDonald’s altijd op het juiste moment. Vanaf vandaag lanceert de fastfoodketen namelijk een vegetarische variant van de McKroket. De grootheid op het gebied van fastfood biedt al steeds meer vegetarische mogelijkheden, maar vinden het voor de Nederlandse markt tijd voor de legendarische McKroket. Driven naar die Drive, dus!

Vegetarische McKroket nu in de restaurants

Je zult het alleen helaas moeten doen met afhalen bij de McDrive of jouw hapje laten thuisbezorgen, want de restaurants van MacDo zijn voorlopig nog even gesloten. Maar dat maakt de ervaring vast niet minder. De fastfoodketen speelt steeds meer in op de markt van vandaag en zien dat vegetarische producten niet mogen ontbreken in hun assortiment. Naast de vegetarische nuggets, McChicken en Crispy Chicken komt de Mac nu met de enige echte Neerlandse trots: een McKroket, maar dan dus lekker vega.

“Even kroketterig”

Op de website staat de burger prominent tussen de vier andere producten van ‘Go Veggie!’. “Even kroketterig van smaak, maar dan helemaal vegetarisch!” claimt onze favoriete snackhouse. We zijn benieuwd naar de smaak van deze burger. Houd vooral het account van Snackspert in de gaten, want die gaat hem vandaag als een van de eerste proeven en recenseren! Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Lees ook: De Tosti Frikandel is de nieuwste hype voor snackend Nederland

Bekijk de beelden hieronder: