Het is natuurlijk maar de vraag of er dit jaar een beetje uitgebreid Halloween gevierd kan worden – wij gokken van niet -, maar gelukkig kun je er nu thuis wel een leuk feestje van maken met jouw hond. Want niemand minder dan onze favoriete goedkope prullenwinkel Action (maak alsjeblieft nooit de grap ‘AC Tion’) verkoopt een heus hondenpak. En dat voor maar een drol!

Hondenkostuum te koop bij Action

Dit te gekke kostuum voor jouw hond bestaat uit twee uitvoeringen: een Batman-versie en een Superman-versie. Je moet dus even goed nadenken welke superheld jouw hond het beste vertegenwoordigt. Hier maak je jouw hond misschien niet blij mee, maar jezelf hoogstwaarschijnlijk wel. En dat voor maar €3,99! Je kunt je wel afvragen hoe ze het ervoor doen en op welke wijze deze kostuums gefabriceerd zijn.

Wees er snel bij

Maar je moet wel even snel je mondkapje zoeken en snel zijn als je je totaal niet druk maakt om de manier van fabriceren, want deze actie loopt alleen deze week, van 7 tot en met 13 oktober dus. Waarschijnlijk rent iedere hondenliefhebber NU naar de dichtstbijzijnde winkel. Of gewoon even coronaproof online shoppen kan natuurlijk ook. Om het je makkelijk te maken hebben we hier de link voor jou.

Nog wat meer inspiratie nodig voor hoe je jouw hond de beste tijd van zijn leven kunt geven tijdens Halloween? Check dan het filmpje hieronder!

Lees ook: Gespot bij de Lidl: een hindernisbaan voor jouw konijn

Bekijk de beelden hieronder:

Is jouw trouwe viervoeter een superheld? Beleef samen de leukste avonturen in deze superhelden dierenpakjes. 🐶😍

Vanaf morgen in onze weekactie!

Geplaatst door Action op Dinsdag 6 oktober 2020