Afgelopen weekend werd op GeenStijl en Dumpert een filmpje geplaatst waarin Sait Cinar, een Turkse Nederlander, een erg expliciete bedreiging richting Geert Wilders uitte. Op het filmpje is te zien hoe hij kogels door het papieren hoofd van Wilders schiet, waar de politicus direct aangifte van heeft gedaan.

Cinar werd al eerder veroordeeld wegens het plaatsen van een opruiend filmpje op Facebook, wat hem 60 dagen gevangenisstraf opleverde. Van welke locatie hij dit filmpje opnam is nog onduidelijk. Mogelijk zit hij nu in Turkije.

Aan het begin van het filmpje schreeuwt de man de woorden “vrijheid” en “meningsuiting”. Waarschijnlijk verwijst hij naar de vrijheid van meningsuiting, de woorden die Geert Wilders ook vaak gebruikt wanneer het gaat over zijn eigen politieke mening. Aan het einde van het filmpje verschijnen de woorden “Wordt vervolgd”. De afgelopen tijd werd Wilders al vaker bedreigd vanwege een spotprent, die niet in goeden aarde viel. De politicus is daarnaast in zijn politieke carrière al veel vaker bedreigd en heeft daarom extra zware beveiliging.

Bekijk de beelden hieronder:

Abonneren
Notify of
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments