De maand december staat alweer voor de deur en dat zou normaal gesproken de gezelligste maand van het jaar moeten zijn. Lekker de kaarsjes aan, gezellig met de familie bij elkaar komen, veel eten en natuurlijk nog meer cadeautjes. Helaas lijkt dat vervelende virus uit Wuhan toch wat roet in het eten te gooien dit jaar en zit een kerstavond met de hele familie er wellicht niet meer in.

Over roet gesproken, in Venlo stond er gisteren net als in Eindhoven vandaag een demonstratie van KOZP gepland. En je raadt het niet maar uiteraard liep dat uit tussen een felle confrontatie tussen voor- en tegenstanders. Let maar eens op hoe undercover agenten vanaf minuut 4.49 uit een busje springen en voor een hoop onrust zorgen. In al die onrust werd zelfs een vrouw uit haar rolstoel gereden.

Wie overigens dacht dat alleen demonstranten van KOZP niet welkom waren in Venlo heeft het mis. De vrouw die in onderstaande video vanaf minuut 3.09 in beeld komt heeft het überhaupt niet zo op mensen die niet bij haar in de buurt wonen. “Wij moeten jullie niet. Wij houden alleen van onze eigen Limburgse mentaliteit!”

Of bekijk hier het korte fragment: