Of je nou op zoek bent naar een huis of niet, Funda afstruinen is altijd leuk. En wij hebben voor jou nu de meest ultieme droom gevonden op de woningwebsite. We hebben een huis in Vinkeveen gevonden dat alles heeft wat jouw huis nu niet heeft – tenminste, daar gaan we dan maar even vanuit. Dit huis beschikt namelijk over een ophaalbrug, haven met aanlegsteiger voor jouw vijf boten, landingsbaan voor jouw heli, indoor wellnesscentrum, wijnkelder en nog veel meer. En dat voor een schijnprijsje!

Dit huis staat in Vinkeveen en is te koop voor €7.500.000,- euro. Dat zal een flinke hypotheek zijn, maar misschien heb je lang gespaard en erg zuinig geleefd. Nou goed, voor degenen die het zich wel kunnen permitteren is het een perfect stekje voor jou en jouw gezin. Het huis beschikt namelijk over maar liefst 1100 vierkante meter. Het is wel even flink wat lopen dus, zeker omdat deze villa vier verdiepingen heeft.

Het inpandige zwembad en bijbehorende wellness is een droom voor alle mannen en de biljartkamer voor alle vrouwen die ook nog van een pilsje houden. (Jep, we draaien het om want zo hoort dat gewoon anno 2020, mensen.) En als je samen een romantisch avondje wil hebben duik je gewoon even de wijnkelder in om een goed jaar erbij te pakken.

Dit huis kopen zorgt dus niet alleen voor een geweldige investering, maar het zal er ook voor zorgen dat je geheel ontspannen, feestvierend en helicoptervliegend door het leven kan gaan. Dat is echt een lifestyle die bij jou past, toch? Even een gesprekje met de hypotheekadviseur aanvragen? Good luck!

Lees ook: 10x de meest bizarre interieurs op woningwebsite Funda

Bekijk de foto’s hieronder:

Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen Vinkeveen