Zo’n drie weken na het uitlekken van een nogal intieme en ietwat bizarre slaapkamervideo van Fred van Leer heeft de 44-jarige stylist het opnieuw zwaar te verduren gekregen. Twee overvaller die zich vermomd hadden als PostNL bezorgers hebben vanmorgen getracht zijn woning binnen te dringen en zouden hem hebben bedreigd met een vuurwapen.

Op internet en social media circuleerden al snel de geruchten dat Fred gewond zou zijn geraakt bij deze poging tot woningoverval. Enkele media meldden daarbij zelfs dat hij naar het ziekenhuis zou zijn gebracht met een ambulance. Hoewel het er volgens foto’s inderdaad op lijkt dat er vanmorgen een ambulance stond voor het huis van Fred blijkt nu dat deze in ieder geval niet voor hem bedoeld was.

Om alle geruchten direct te ontkrachten besloot hij om middels een opgenomen video van zich te laten horen op zijn Instagram-account. Daarin laat hij duidelijk weten dat er inderdaad een poging tot overval bij hem is gedaan en dat hij inderdaad is bedreigd met een vuurwapen. “Maar ik heb geen klappen gekregen. En weet je wie wel klappen heeft gekregen? Die gasten die beneden aan de trap lagen!”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer)