Goed nieuws voor de feestdagen, als je weer gedwongen wordt om een gezellig spelletje te spelen maar jij al weet dat het bord door de kamer zal vliegen. Want ‘gezellig’ spelletjes spelen met de fam is stiekem eigenlijk helemaal niet zo gezellig, vooral niet als Monopoly uit de kast getrokken wordt. Je weet gewoon dat jouw irritante broertje weer eens alle dure straten heeft en jij na een aantal rondes alweer bankroet bent. Maar daar heeft Monopoly iets op bedacht, want vanaf nu is er een speciale editie voor slechte verliezers. Ben of ken jij degene die dit nodig heeft?

Monopoly is een van de populairste spellen tijdens de feestdagen, maar eigenlijk is dit gewoon ongelooflijk k** als je niet snel een beetje normale straten kan kopen. En daarom is dus deze versie bedacht: ook slechte verliezers komen aan hun trekken bij dit spel waardoor de vrede in huis bewaard blijft. In dit spel is het het doel om te verliezen. Als je failliet bent ben je de bom!

Hoe het dan precies werkt? Alles wat normaal irritant is als je aan de verliezende hand bent, werkt nu in jouw voordeel. De kans- en algemeen fondkaartjes helpen je bijvoorbeeld vooruit en je kunt verliezersmunten verzamelen. Heb je vier van deze munten, dan krijg je de Mr. Monopoly-pion en kan jij geld innen waar je normaal zou moeten betalen. Eindelijk ben je niet meer de gedoodverfde verliezer! Veel plezier!